|
|
|
 לילה של שכרון חושים
מתוך: העיר חדרה
דצמבר 2014
הבקבוק לובש ורסאצ'ה - הליקר האיטלקי דיסרונו, חבר לבית האופנה היוקרתי ורסאצ'ה ומשיק לקראת הסילבסטר בקבוק במהדורה מוגבלת בסגנון איטלקי קלאסי. דיסרונו הוא אמרטו ונחשב לאחד מהליקרים המפורסמים והגדולים בעולם. בתוך שמן שמופק מגרעיני משמשים משרים קרמל, סוכר, תמצית טהורה וסודית שמופקת מ - 17 מיני צמחים ופירות שונים ואלכוהול טהור. מחיר: 120 ש"ח. ![]()
ברנדי לאספנים - מטקסה, הברנדי היווני והמיוחד משיק מהדורת אספנים מוגבלת. העיצוב הייחודי של הבקבוק שואב את ההשראה שלו מההיסטוריה הארוכה של החברה שנוסדה בפיראוס ב 1888. הבקבוק עוצב בצבע כחול מרשים עם עיטורים של כרמים בצבע זהב, הכולל את סמל הבית של מטקסה. הברנדי עצמו מיוצר מאז ועד היום בדיוק באותה שיטה ולפי אותו מתכון. מושרים בו עלי כותרת של ורדים ותבלינים נוספים. מחיר: 150 ש"ח.
מהדורה לילה - סטוליצ'ניה, הוודקה המקורית, השיקה בקבוק שני בסדרת "סטולי נייט אדישן".
הוודקה נתונה בבקבוק מזכוכית חלבית עם תווית בנראות חדשה, המודפסת בדיו מיוחד שמגיב לשינוי בטמפרטורה. השינוי הוויזואלי של הבקבוק מתרחש לאחר שהוא מקורר לטמפרטורה של 15 מעלות ומטה. מחיר: 150 ש"ח.
|
|
 |